Forum Discussion

EA_Kalina's avatar
EA_Kalina
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
2 years ago

Ogrody marzeń

W tym wątku możecie podzielić się swoją pasją do ogrodów i zielonych przestrzeni. Podzielcie się z nami inspirującymi zdjęciami swoich zielonych zakątków.

22 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    2 years ago

No dobra. Ja się obsadziłem kaktusami. Dla obrony.😆

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

Chciałam się podzielić z wami moim najnowszym projektem - zieloną oazą stworzoną by inspirować moją Simkę do malowania obrazów.

Uwielbiam ogrody a moją pasję do ogrodnictwa staram się przenieść również do gry.

Mój najnowszy projekt skupia się na trawach ozdobnych i paprociach. Ich delikatne liście i ciekawe faktury dodają piękna każdemu ogrodowi. 

Moim marzeniem jest stworzenie prawdziwego ogrodu, który będzie przypominał mi moją zieloną oazę z gry. Ale póki co, będę budować i tworzyć swoje zielone królestwa w Simach. A jeśli ktoś chce dołączyć, to zapraszam do dyskusji i podzielenia się swoimi pomysłami! @EA_Pulsar podejmiesz wyzwanie???

About The Sims 4 Kreatywna Przestrzeń

Dziel się zrzutami ekranu, historiami, budowami, niestandardowymi kreacjami, modami, wyzwaniami i zabawnymi momentami w naszej Kreatywnej Przestrzeni The Sims 4.40 PostsLatest Activity: 4 days ago