EA_Kalina
Community Manager
2 years agoOgrody marzeń
W tym wątku możecie podzielić się swoją pasją do ogrodów i zielonych przestrzeni. Podzielcie się z nami inspirującymi zdjęciami swoich zielonych zakątków.
W tym wątku możecie podzielić się swoją pasją do ogrodów i zielonych przestrzeni. Podzielcie się z nami inspirującymi zdjęciami swoich zielonych zakątków.
Świąteczne dekoracje ⭐ Tym razem zdjęcia wykonane nocą, bo te lampeczki na żywopłocie wyglądają zjawiskowo 🌲⭐🎅
Pogoda za oknem nie zawsze jest naszym sprzymierzeńcem, zwłaszcza gdy chodzi o pracę w ogrodzie. Ale co jeśli nie mamy swojego własnego zielonego zakątka? Nic nie szkodzi! Odkryłam, że prawie taką samą satysfakcję daje tworzenie ogrodów w trybie budowy w The Sims.
W tym sezonie postanowiłam zaprojektować różne przestrzenie, biorąc pod uwagę ich odrębne przeznaczenie. Czy to kącik do czytania książek czy oaza spokoju pełna kwiatów - możliwości są nieograniczone!
A wy, jakie macie doświadczenia z tworzeniem swojego wirtualnego świata? Podzielcie się swoimi pomysłami! Pamiętajcie, że niezależnie od pogody, zawsze możemy znaleźć sposób na cieszenie się naszymi zielonymi pasjami.
Wiosenny zawrót głowy 😉
Prace w ogródku tak mnie wciągnęły, że zapomniałam przesłać zdjęcia.
Teraz to już w sumie końcówka lata/ początek jesieni 🤔
Popraw mnie jeśli się mylę @Mircia90, ale mam wrażenie, że jesień jest pełna Twoich ulubionych kolorów 🧡💛🍁
Hej wszystkim!
Mamy lato w pełni, a to oznacza, że nastał czas wyjątkowych klimatów, słońca i przepięknej zieleni. Moja ulubiona pora roku! Jestem ogromnie ciekawa, jakie cuda stworzyliście w swoich ogrodach. Dzielcie się swoimi ogrodowymi aranżacjami, bo chętnie się nimi zainspiruję!
Przy tym projekcie chcę serdecznie podziękować moim mentorkom @danuta720 @kreatora. Dzięki za wszystkie wasze rady - bardzo je doceniam ❤️
Prace w ogrodzie na dachu już trwają. Do późnego wieczoru...sadzenie, przenoszenie doniczek, ustawianie mebli ogrodowych, podlewanie. Satysfakcja ogromna 🙂
Fantastyczny ogród @danuta720 🙂
@danuta720 Szczęka mi opadła z wrażenia!!! Wysoko ustawiłaś poprzeczkę.
Moim spełnieniem marzeń byłoby mieć taki dom z własnym warzywniakiem na dachu. BRAWO!!! Ding dong 💚❣️🥦
@EA_Pulsar
Już prawie to jest to! Podoba mi się ten nieład artystyczny, czekam na więcej! 🥳
Czy taki ogród na dachu może być?
Tym razem jest to ogródek warzywno-owocowy 🙂
@EA_Pulsar ze względu na pustynne warunki, można uznać ten taras/ ganek za duże ogrodnicze osiągnięcie. Mi się bardzo podoba 🌵💚🎍