EA_Kalina
Community Manager
2 years agoOgrody marzeń
W tym wątku możecie podzielić się swoją pasją do ogrodów i zielonych przestrzeni. Podzielcie się z nami inspirującymi zdjęciami swoich zielonych zakątków.
W tym wątku możecie podzielić się swoją pasją do ogrodów i zielonych przestrzeni. Podzielcie się z nami inspirującymi zdjęciami swoich zielonych zakątków.
@Mircia90 Odpoczynek w takim wspaniałym ogrodzie przydałby się każdemu 😉 Od samego patrzenia jestem zrelaksowana i myślami przeniosłam się do wakacyjnego kurortu Cudowna oaza 🌴❣️💚
W moim ogrodzie też urządziłam swój zakątek do odpoczynku...ta fontanna tak miło szumi - naprawdę odpręża i koi nerwy. Zamiast tropikalnych wakacji, mam ogródek z tyłu domu 🙃
Czy moje kilka kwiatków na werandzie to już ogród?
@EA_Pulsar ze względu na pustynne warunki, można uznać ten taras/ ganek za duże ogrodnicze osiągnięcie. Mi się bardzo podoba 🌵💚🎍
@EA_Pulsar
Już prawie to jest to! Podoba mi się ten nieład artystyczny, czekam na więcej! 🥳
Czy taki ogród na dachu może być?
Tym razem jest to ogródek warzywno-owocowy 🙂
@danuta720 Szczęka mi opadła z wrażenia!!! Wysoko ustawiłaś poprzeczkę.
Moim spełnieniem marzeń byłoby mieć taki dom z własnym warzywniakiem na dachu. BRAWO!!! Ding dong 💚❣️🥦
Fantastyczny ogród @danuta720 🙂
Przy tym projekcie chcę serdecznie podziękować moim mentorkom @danuta720 @kreatora. Dzięki za wszystkie wasze rady - bardzo je doceniam ❤️
Prace w ogrodzie na dachu już trwają. Do późnego wieczoru...sadzenie, przenoszenie doniczek, ustawianie mebli ogrodowych, podlewanie. Satysfakcja ogromna 🙂
Hej wszystkim!
Mamy lato w pełni, a to oznacza, że nastał czas wyjątkowych klimatów, słońca i przepięknej zieleni. Moja ulubiona pora roku! Jestem ogromnie ciekawa, jakie cuda stworzyliście w swoich ogrodach. Dzielcie się swoimi ogrodowymi aranżacjami, bo chętnie się nimi zainspiruję!
Prace w ogródku tak mnie wciągnęły, że zapomniałam przesłać zdjęcia.
Teraz to już w sumie końcówka lata/ początek jesieni 🤔
Popraw mnie jeśli się mylę @Mircia90, ale mam wrażenie, że jesień jest pełna Twoich ulubionych kolorów 🧡💛🍁
Wiosenny zawrót głowy 😉