Forum Discussion

danuta720's avatar
2 years ago

Plac Budowy -Skończona budowa.

Witajcie kochani 🙂

W tym wątku można pokazywać swoje własnoręcznie zbudowane domy, pokoje. Jeżeli gdzieś je publikujecie, można podawać link do ich publikacji.

Zapraszam🙂

5 Replies

• Oto moje nowe centrum handlowe 🙂

Można w nim kupić mnóstwo rzeczy niedostępnych w trybie budowania, zawiera nawet salon jubilerski

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    9 months ago

Witaj @Patryk131094 

Bardzo się cieszę, że zawitałaś/eś do naszej Kreatywnej Przestrzeni i chcesz się z nami podzielić swoimi pracami.

Obejrzałam zdjęcie, które wkleiłaś w załączniku i bardzo mi się podoba twoje centrum handlowe. ❤️ 

Muszę jednak przyznać, że czuję niedosyt, gdyż zdjęcie jest malutkie i niewiele pokazuje. 

Bardzo bym prosiła, gdybyś mogła wkleić zdjęcie/zdjęcia prosto z komputera zrobione klawiszem "C" prosto z gry - i wgranie go/ich bezpośrednio pod tekstem, a nie w formie załącznika. Zdjęcia można przeciągnąć tutaj na stronę wprost z pulpitu komputera lub za pomocą zakładki "Wstaw/edytuj obraz".

Bardzo mile widziane byłoby także pokazanie nam więcej zdjęć, w tym zdjęć wnętrz budynku.

Możesz także dodawać opisy, swoje komentarze, oraz przemyślenia.

Zapraszam również do założenia własnego kącika/tematu na tej części forum.

Czekam na więcej! 🙂

• Edytowałem post 🙂 skorzystałem z Twoich wskazówek, założę także własny temat.

Byłbym wdzięczny gdybyś mogła ocenić moje prace

Dziękuję za pomoc

About The Sims 4 Kreatywna Przestrzeń

Dziel się zrzutami ekranu, historiami, budowami, niestandardowymi kreacjami, modami, wyzwaniami i zabawnymi momentami w naszej Kreatywnej Przestrzeni The Sims 4.40 PostsLatest Activity: 3 days ago