Forum Discussion
„The Sims to idealna gra dla tych, którzy chcą uwolnić swoją kreatywność. Można to robić, tworząc wyjątkowych Simów, wymyślając różne fabuły lub budując dowolne obiekty. Każdy znajdzie coś dla siebie, możliwości są nieograniczone – i za to właśnie kocham tę grę”.
Tworzenie magii: poznaj twórców
Nina, w sieci znana pod pseudonimem Ninahschmidt, mieszka w Brazylii ze swoimi dwoma kotami. Radość sprawiają jej czytanie, granie i dzielenie się pasją do budowania – zwłaszcza w The Sims.
„The Sims to idealna gra dla tych, którzy chcą uwolnić swoją kreatywność. Można to robić, tworząc wyjątkowych Simów, wymyślając różne fabuły lub budując dowolne obiekty. Każdy znajdzie coś dla siebie, możliwości są nieograniczone – i za to właśnie kocham tę grę”.
Z jakiego osiągnięcia w Dodatku „Czar natury” jest najbardziej dumna? Z pierwszego domu, którego pod żadnym względem nie można nazwać zwyczajnym. Cechują go niekonwencjonalne kształty i fantazyjne detale pasujące do nowego, magicznego świata.
„Jestem naprawdę dumna z pierwszego domu w zaczarowanym lesie” – mówi Nina. „Ze względu na wyjątkowość lokalizacji nie chciałam budować zwyczajnego pierwszego domu. Bardzo ważne było dla mnie zbudowanie czegoś niepowtarzalnego o niekonwencjonalnym kształcie, co wpisałoby się w klimat tego pięknego otoczenia. „Poświęciłam więc tej parceli sporo czasu, bawiąc się różnymi formami i stylami, dopóki nie byłam w pełni zadowolona”.