Forum Discussion
Czym na początku zajmowałaś się w The Sims oraz jak Twoja rola zmieniała się na przestrzeni lat?
Jestem projektantką wrażeń. Zaczynałam w październiku 2024, więc jestem tu zaledwie trochę ponad rok. Niewiele się zmieniło w kwestii moich obowiązków, czego nie można powiedzieć o wiedzy, którą posiadłam, oraz rozwoju, który zawdzięczam pracy w tym miejscu.
Wcześniej nie zajmowałam się grami wideo. Pracowałam przy platformach sieciowych jako projektantka UX/UI, zajmowałam się też trochę edukacją. Moim największym marzeniem była wtedy praca przy produkcji gier wideo, więc w końcu doszłam do momentu, gdy powiedziałam sobie: „Muszę spełnić swoje marzenie. Robimy to. Trzeba coś zmienić”. Kilkukrotnie próbowałam dostać się do The Sims i w końcu mi się udało. Pewnie obrzydło im już moje nazwisko, które ciągle widzieli [śmiech]. Ostatecznie dostałam tę pracę. To był ogromny przełom w mojej karierze, a zarazem wspaniałe, niesamowite wydarzenie.
Postawiłam na The Sims, bo to gra, która towarzyszy mi od czasu The Sims 1. Wychowałam się na The Sims. Ta seria od zawsze stanowiła integralny element mojego życia, poboczną pasję – bardzo mi więc zależało na tym, by pracować przy The Sims, uwielbiam tę grę. Gdy dorastałam, grając w The Sims , czułam się jak artystka – dziś pracuję jako artystka przy The Sims – sprawy zatoczyły koło!