Forum Discussion
Czym na początku zajmowałeś się w The Sims oraz jak Twoja rola zmieniała się na przestrzeni lat?
Pracuję w Maxis od sierpnia 2019 roku. Ciekawostką jest, że EA zatrudniło mnie już w styczniu 2019 roku – pracowałem w innym studio, praktycznie obok Maxis, piętro wyżej. Należałem do zespołu Command & Conquer Rivals. Potem, po około ośmiu miesiącach, przeszedłem do Maxis i pracuję tu od prawie sześciu lat.
Kiedy dołączyłem do Maxis, dział projektowy podzielony był na dwa zespoły: projektowania systemów oraz projektowania technicznego. Ja należałem do pierwszego z nich, czyli byłem odpowiedzialny za tworzenie zestawów funkcji, podczas gdy projektanci techniczni wbudowywali te zestawy funkcji w grę.
Z czasem trochę się pozmieniało, głównie ze względu na zmiany działowe, choć moje osobiste cele zawodowe również są już inne. Niektóre z nich obejmują chęć objęcia stanowiska głównego projektanta. Właściwie, pracując nad obecnym projektem, już wcieliłem się w tę rolę. Prowadzę ten projekt wraz z innym członkiem zespołu – po raz pierwszy robię coś takiego. Jest super – mnóstwo wyzwań, ale nie brakuje też frajdy.
About The Sims 4 Dyskusja ogólna
Community Highlights
- EA_Kalina6 months ago
Community Manager
- EA_Kalina6 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 16 days ago
- 19 days ago
problem sims4
Solved20 days ago