Przez ostatnie 25 lat nasz zespół przekształcał swoją pasję w głębokie, przemyślane i autentyczne doświadczenia, które odzwierciedlają liczne możliwości życia (a także kilka fantastycznych możliwości...
Jaka była twoja pierwsza rola i jak zmieniała się z czasem?
Rozpoczęłam pracę w Maxis jako stażystka produkcji przy The Urbz: Sims in the City. Jako stażystka pomagałam w procesie lokalizacji, zbierając informacje potrzebne do sesji nagrywania głosu, eksportując i importując tekst oraz wspierając zespół w każdej kwestii, w której mogłam pomóc. Celowo zostawałam po godzinach, ponieważ zauważyłam, że to wtedy inżynierowie zmagali się z najtrudniejszymi błędami. Starsi inżynierowie gromadzili się w biurze naszego głównego inżyniera, próbując naprawić problemy z pamięcią. Chciałam zobaczyć wszystkie aspekty produkcji gry i uwielbiałam tę pracę. Ponadto podobało mi się, jak The Urbz różniło się od innych dostępnych wówczas gier.
Zaangażowanie się opłaciło. Po The Urbz, Maxis zatrudniło mnie jako projektantkę, gdzie pomagałam w tworzeniu systemu gotowania w grze The Sims 2 na konsole. Z biegiem lat zakres moich obowiązków się poszerzył, obejmując posiadanie funkcji takich jak imprezy w The Sims Mobile, nadzorowanie pełnych gier takich jak The Sims 3 na konsole, oraz dodatki takie jak The Sims 4 Wiejska sielanka oraz Lovestruck.
Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.Latest Activity: 3 days ago98 Posts