Przez ostatnie 25 lat nasz zespół przekształcał swoją pasję w głębokie, przemyślane i autentyczne doświadczenia, które odzwierciedlają liczne możliwości życia (a także kilka fantastycznych możliwości...
Jak twoje osobiste doświadczenia pomagają kształtować twoją pracę?
Praca nad dodatkiem The Sims 4 Horse Ranch była dla mnie bardzo osobista i spełnieniem marzeń, ponieważ jestem wielką miłośniczką koni odkąd byłam dzieckiem. Dorastałam w Kentucky, gdzie byłam otoczona przez wydarzenia takie jak Kentucky Derby i wszystkie stadniny koni w regionie Bluegrass.
Czytałam encyklopedie o koniach, które opowiadały o jeździe konnej, setkach ras oraz jak konie są wplecione w dzieje ludzkości. Brałam również lekcje jazdy konnej. Wiele z tego udało mi się wykorzystać w dodatku Horse Ranch, który zawiera umiejętność jazdy, dziesiątki ras (w tym moje ulubione, jak czarny fryzyjczyk) i możliwość hodowli, dzięki czemu można mieć przeurocze źrebaki!
About The Sims 4 Dyskusja ogólna
Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.79 PostsLatest Activity: 9 days ago