theghmtNewcomer1 day agoBrak zakupionych tytułów Po zakupie kompletu dodatków nie pokazują mi się w EA Edit: Moved thread to the Polish language forums for The Sims 4. -CM
EA_KalinaCommunity Manager19 hours agoHej theghmt Dzięki za Twój post. Proszę sprawdzić czy dodatki są aktywne w launcherze: Uruchom grę > przejdź do Rynek > Mój zbiór > Wybór pakietów i zaznacz zawartość, która ma być aktywna w grze i zatwierdź zmiany. Daj znać, jak poszło.
Featured PlacesThe Sims 4 Dyskusja ogólna Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.Latest Activity: 19 hours ago141 Posts
The Sims 4 Dyskusja ogólna Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.Latest Activity: 19 hours ago141 Posts
Recent DiscussionsBrak zakupionych tytułów Po zakupie kompletu dodatków nie pokazują mi się w EA Edit: Moved thread to the Polish language forums for The Sims 4. -CM Umiejętności w The Sims 4: taniec Umiejętności taneczne można zdobyć w Dodatku The Sims 4 Spotkajmy się. Simowie mogą awansować, tańcząc w domu, w klubach, a nawet podczas lekcji. Odblokują przy tym nowe ruchy, interakcje i stylowe n...Jak założyć małą firmę w The Sims 4 Dochodowe hobby Wszystko, co musisz wiedzieć przed założeniem małej firmy w The Sims 4 Dochodowe hobby Dodatek – od biletomatów po budowanie renomy i adaptację wnętrz pod działalność. Kariery w The Sims 4: wędkarska Dowiedz się więcej na temat kariery wędkarskiej w The Sims 4 – poznaj poziomy kariery oraz kody. Kariery w The Sims 4: barista Dowiedz się więcej na temat kariery baristy w The Sims 4 – poznaj poziomy kariery oraz kody.