Forum Discussion
Fritosaurio
David, znany również jako Fritosaurio, zaprojektował trzy parcele: Mansión de la Pasión w Vista Hermosa, siłownię SUDOR w Nuevo Corazón i parcelę parkową Media Naranja w Plaza Mariposa. Urodził się i wychował w mieście Meksyk, a od 2013 r. tworzy treści związane z grami na YouTube i Twitchu. The Sims pozostaje jedną z jego ulubionych gier od czasów młodzieńczych. Uwielbia różnorodność kultury meksykańskiej oraz wszystkiego, co wiąże się z jej historią, gastronomią, muzyką i stylem. Pasjonuje się technologią, a gdy nie spędza czasu przed komputerem, poświęca go na medytację, naukę języków, czytanie i słuchanie muzyki.
ZESPÓŁ THE SIMS: Przede wszystkim porozmawiajmy o miłości. Ten sezon to prawdziwa uczta dla romantyków. Jakie romantyczne historie mogą odegrać na Twoich parcelach Simomaniacy?
FRITOSAURIO: Gracze mogą zabrać swoich Simów na siłownię, gdzie poznają swoją kolejną sympatię, wybiorą się na romantyczną randkę w parku, a następnie wprowadzą do zbudowanego przeze mnie domu i założą cudowną rodzinę.
Znajdź swoją drugą połówkę w siłowni SUDOR (zewnętrzna elewacja)
ZESPÓŁ THE SIMS: Co sprawiło, że domy w tym Dodatku są wyjątkowe, inne od tych znanych z poprzednich Dodatków?
FRITOSAURIO: Lubię wprowadzać do moich dzieł zakrzywione ściany i czynić je ważną częścią wystroju każdego budynku. Nie widuję ich zbyt często w innych Pakietach, i dlatego chciałem je tutaj wprowadzić.
Widoczne zakrzywione ściany w Mansion de la Pasion (zewnętrzna elewacja)
ZESPÓŁ THE SIMS: Co szczególnie przypadło Ci do gustu podczas tej współpracy?
FRITOSAURIO: Ogromnie ucieszyła mnie możliwość współpracy z dwiema przyjaciółkami, świetnymi twórczyniami treści: Shikiuv i RusticSims. Doceniam również podejście i komunikację z zespołem twórców The Sims, a także ich przewodnictwo w całym procesie twórczym.
Spotkaj się w parku wspólnotowym na parceli Media Naranja (wnętrze)
About The Sims 4 Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 11 hours ago