Forum Discussion
Shikiuv
Vanessa, znana jako Shiki, zbudowała Dom rodziny López i Lagunę del Abrazo w Vista Hermosa, a także Rozrywkowych randkowiczów w Plaza Mariposa. Shiki to meksykańska Simomaniaczka z wykształceniem w zakresie bakteriologii i parazytologii. Uwielbia budować i bawić się z okultystycznymi Simami. Uwielbia słodkie naleśniki, spanie i alpaki. Ma nawet kolekcję pluszowych alpak! W The Sims 4 zaczęła grać zaraz po ukończeniu studiów, a najbardziej wciągnęło ją budowanie. Shiki pamięta, jak spędzała noce oglądając samouczki budowlane, po czym zasypiała podekscytowana, by nazajutrz sprawdzić swe umiejętności. Do dziś uwielbia budować, gdyż zajęcie to pozwala na chwilową ucieczkę od stresu dorosłego życia. Nie ma nic, czego nie zdołałaby naprawić noc z The Sims i S-popem!
ZESPÓŁ THE SIMS: Czy jest coś, co chciałaś dodać do Ciudad Enamorada, by nadać mu autentyczności i życia?
SHIKI: Ogólnie bardzo spodobał mi się świat, który jest niezwykle podobny do miasta Meksyk. Od razu wiedziałam, że chcę, aby budynki były bardziej kolorowe, a także by pojawiło się więcej drzew i terenów zielonych.
Dom podziny López oddaje barwny klimat świata (zewnętrzna elewacja)
ZESPÓŁ THE SIMS: Parcele domowe kryją „historie” zamieszkujących je Simów . W jaki sposób te historie wpłynęły na Twoje twórcze wybory?
SHIKI: Zastanawiałam się, co najbardziej spodobałoby się Simom. Ich osobowości kierowały mną przy projektowaniu i dekorowaniu domów, a zwłaszcza sypialni. Fajnie było wyobrazić sobie mieszkających tam Simów, którzy wiodą swoje zwariowane życia i przeżywają romanse.
Łatwo sobie wyobrazić romanse i historie, które czekają na Simów na parceli „Rozrywkowi randkowicze” (wnętrze)
ZESPÓŁ THE SIMS: Laguna del Abrazo to idealne miejsce na randkowy wieczór lub wieczorny wypad! Jakie detale tej budowli najbardziej przypadły Ci do gustu?
SHIKI: Zdecydowanie moim ulubionym detalem jest niewielka scena. Bardzo lubię tworzyć tego typu rzeczy w takich budowlach. Ponadto ściana ze zdjęciami naprzeciwko stołów. To moje ulubione detale.
Odwiedź elegancki klub Laguna del Abrazo i przygotuj się na Noc szaleństw (wnętrze)
About The Sims 4 Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 2 days ago