Forum Discussion
RusticSims
RusticSims zbudowała La Suite del Flechazo i Mirador del Amor w Nuevo Corazón oraz Villa Cálida w Plaza Mariposa. Pochodzi z jednego z najważniejszych pod względem komercyjnym i historycznym miast Meksyku, Veracruz. Jest zagorzałą fanką meksykańskich dekoracji i światowej architektury. Lubi tworzyć i przekształcać środowisko, które ją otacza. Uwielbia puzzle, gdy przychodzi do budowy najbardziej złożonych i imponujących zamków, posiadłości, hacjend i domów.
Zawsze pragnęła, by folklor jej kraju znalazł odzwierciedlenie w grze i by mogła dzielić się nim ze światem. RusticSims jest zagorzałą fanką serii The Sims, począwszy od The Sims 2, w której mogła eksperymentować z architekturą, przeżywać fantastyczne historie i cieszyć się grą przez tysiące radosnych godzin.
ZESPÓŁ THE SIMS: Ten Pakiet czerpie wiele inspiracji z Meksyku i miasta Meksyk. Czy zauważyłaś w tym regionie coś, co po prostu musiałaś uwzględnić w swoim projekcie?
RUSTICSIMS: Czułam, że muszę umieścić wszystkie elementy z Pakietu w swoich projektach, i bez wahania to uczyniłam. Zachwycają mnie magiczne kolory, takie jak meksykański róż, tętniący życiem niczym miłość, oraz zieleń meksykańskiej przyrody z kaktusami i sukulentami. Wystrój wnętrza, taki jak krzesła Acapulco, klasyczne meble z Guadalajara Equipales, czy meksykańskie okna z historycznymi XIX-wiecznymi obramowaniami, tworzą autentyczną meksykańską atmosferę całego Pakietu.
Ciesz się roślinnością inspirowaną meksykańską przyrodą na dachu luksusowego apartamentu La Suite del Flechazo.
ZESPÓŁ THE SIMS: Mirador del Amor posiada swój niepowtarzalny klimat. Czy możesz nam powiedzieć, jak udało Ci się zaprojektować przestrzeń publiczną, która wydaje się uniwersalna, a jednocześnie zachowuje regionalny charakter?
RUSTICSIMS: Ten konkretny budynek łączy style z CDMX (miasta Meksyk) i mojego Veracruz, krzyżując przeszłość z odrobiną stylu industrialnego i bohemy artystycznej, by ostatecznie uzyskać budynek z zewnętrzną elewacją nawiązującą do przeszłości. Dodałam do tego ogród, który w moim mieście znamy jako portal – korytarz, w którym Simowie mogą wchodzić w interakcje i cieszyć się ciepłym klimatem podczas ciekawych rozmów. Projektując wnętrza, chciałam stworzyć romantyczną, zalotną i tajemniczą atmosferę, w której Simowie będą mogli się odprężyć i wejść w interakcje relaksując się przy rytmach nocy.
Odwiedź „portal” w Mirador del Amor i rozkoszuj się popołudniowym słońcem, nim bez reszty ulegniesz wieczornej atmosferze. (wnętrze/zewnętrzna elewacja)
ZESPÓŁ THE SIMS: Czy możesz wskazać jakieś elementy trybu budowania/kupowania w tym Pakiecie, które chciałaś wykorzystać od początku?
RUSTICSIMS: Zawsze chciałam, aby w Simsach pojawiło się więcej przedmiotów inspirowanych moim krajem – w tym przede wszystkim equipales. W tym Dodatku wprowadziliśmy do gry krzesła equipales! Ekscytuje mnie możliwość wykorzystania ich w przyszłych projektach, od hacjend po bary na tropikalnych plażach.
Przytulny kąt wyposażony w equipales w Villa Cálida (wnętrze)
ZESPÓŁ THE SIMS: Dobra, to ostatnie pytanie do każdego z Was. Która parcela jest dla Ciebie największym powodem do dumy i dlaczego?
FRITOSAURIO: Kocham park (Media Naranja)! Zawsze lubiłem oglądać przestrzeń publiczną tętniącą interakcjami Simów.
SHIKI: Dom rodziny López, gdy czytałam historie rodzin, był tym, który przykuł moją uwagę. Znajduje się również na parceli, która bardzo mi się podobała, ponieważ przypomina miejsce, w którym mieszkałam w otoczeniu innych budynków. Jestem bardzo zadowolona z efektu końcowego. Ma bardzo znajomy i kolorowy charakter, czyli coś, co lubię tworzyć najbardziej.
RUSTICSIMS: Jestem dumna, że mogę wyrazić miłość do mojego kraju, pełnego różnorodnych form ekspresji kulturowej, które czynią go autentycznym i niepowtarzalnym. Villa Cálida uosabia syntezę sztuki, barwy i nowoczesnej meksykańskiej architektury. Udało mi się połączyć je z ekscytującymi nowymi elementami wyposażenia wnętrz i zewnętrznej elewacji, tworząc romantyczną i przytulną atmosferę rodem z Meksyku.
Media Naranja (zewnętrzna elewacja)
Dom Rodziny López (wnętrze)
Villa Cálida (zewnętrzna elewacja)
About The Sims 4 Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 2 days ago