Forum Discussion
TAJNI AGENCI
Badając tajemnice Strangerville widzimy mnóstwo personelu wojskowego oraz naukowców na terenie nowego otoczenia. Niewiele osób zwraca uwagę, że oprócz tych dwóch grup na ulicach pojawiają się także tajni agenci.
Możemy ich spotkać najczęściej w okolicach biblioteki, kiedy zapytamy o zawód dowiemy się, że pracują w miejscu o nazwie Agencja.
W przeciwieństwie do naukowców i personelu wojskowego - agenci jako jedyni nie zdradzają rządowych tajemnic i nie udzielają informacji na temat tego co dzieje się w Strangerville.
Próbując z nimi o tym rozmawiać zawsze zobaczymy tę samą odpowiedź:
Podczas wypełniania aspiracji Strangerville, na ostatnim etapie może się nawet zdarzyć, że tajni agenci przyjdą do naszego domu i zarekwirują jakiś przedmiot twierdząc, że jest zainfekowany. Wówczas nie możemy podjąć z nimi żadnej interakcji, gdy spróbujemy - zobaczymy komunikat, że jest to niemożliwe podczas dochodzenia.
Mi zabrali lodówkę i zostawili pieniądze na pokrycie szkód. Nie wiem czy to ma związek ale miałem w niej chleb, który chwilę wcześniej przynieśli mi mieszkańcy Strangervile.
Jeśli interesuje nas praca tajnego agenta to dzięki pakietowi Tajemnice Strangerville mamy taką możliwość. Wprowadza on do rozgrywki nową karierę - wojskową. Kariera dzieli się na dwie ścieżki, możemy wybrać ścieżkę członka tajnej jednostki, której ostatni poziom to sim w czerni. Polecam.
About The Sims 4 Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 12 hours ago