Forum Discussion
Szukając sposobów na rozszerzenie możliwości reprezentowania różnorodności w podstawowej grze The Sims 4, doszliśmy do wniosku, że chcielibyśmy poświęcić więcej uwagi starszym Simom. Kiedy już zdecydowaliśmy się na wprowadzenie zmarszczek, plam starczych i przebarwień, postanowiliśmy dołożyć także trądzik różowaty, większy zasięg piegów i nowe warianty rozstępów. Jestem niezmiernie dumna z tego, co nasi graficy przygotowali na potrzeby tej aktualizacji, i już nie mogę się doczekać, aż sami wszystko wypróbujecie!
Jako producentka zespołu pracującego nad usprawnianiem podstawowej gry The Sims 4 zajmuję się nadzorowaniem całego procesu twórczego i dbam, by wszystko przebiegało płynnie od początku do końca. Pełnię rolę łączniczki między poszczególnymi zespołami, by wszyscy działali terminowo i zgodnie z obranym motywem, a przy tym pomagam decydować, czym się zajmiemy. Każda aktualizacja opiera się na wizji naszych dyrektorów artystycznych, którzy kierują grafikami, starają się wpisać w cele projektu oraz dbają, by końcowy rezultat prac był autentyczny i jakościowy. Tym razem współpracowałam z dwójką dyrektorek artystycznych – Tracey i Cheyenne – i jestem niezmiernie wdzięczna, że mogę działać z tak zaangażowanymi osobami.
About The Sims 4 Dyskusja ogólna
Community Highlights
- EA_Kalina8 months ago
Community Manager
- EA_Kalina8 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 20 days ago
- 22 days ago