Forum Discussion
Jak zwykle masz rację. Domyślałem się, że to Hiszpan, albo Brazylijczyk, ale nie odróżniam języka hiszpańskiego od portugalskiego i tak naprawdę jest mi obojętne czy nazwa świata brzmi Wierzbowa Zatoczka, czy inaczej po portugalsku, skoro widzę, że to Wierzbowa Zatoczka. Przy save'ach to normalne, że gra jest zapisem gracza ze wszystkimi konsekwencjami. W mojej grze zmieniło się tylko starzenie się. Innych zmian, które by mi przeszkadzały nie zauważyłem. Domy zaludniam swoimi Simami, które kształtuję na swoja modłę. Co do samych domów to rzeczywiście, odkąd gram w The Sims 4 nie zbudowałem żadnego, bo nie mam do tego talentu ani ochoty. Zapełniam światy domami "cudzymi". Od 5 lat mam konto vipowskie na TSR i nawet w moich światach stoją Twoje domy. 🙂 Masz do projektowania wielki talent, domy są piękne, wnętrza wysmakowane i moi Simowie wspaniale się w nich czują. Ja również. Jak ja bym coś zbudował to nikt by nie chciał tam mieszkać. Poza tym jednak żeby wybudować dom trzeba dobrze znać kruczki w grze. Ja nie umiem nawet kwiatka powiększyć, albo zmniejszyć. Jak oglądam filmy na youtube pokazujące jak twórcy budują domy to mi szczęka opada. To nie dla mnie. Natomiast z Simami idzie mi lepiej. Korzystam też z prac kilku twórców na Patreonie, ale to są już typowe modyfikacje.
Ten save Brazylijczyka (sprawdzę jak on się nazwał, bo to głupio mówić o nim per Brazylijczyk, powinienem też do niego napisać, żeby wyrazić mu swoje uznanie) zawiera najpiękniejsze światy jakie kiedykolwiek miałem w grze. Pewnie mi się z czasem opatrzą, ale na razie nie mogę się nazachwycać i znowu noce spędzam przy grze. 🙂
Możesz mi doradzić gdzie w katalogu Save szukać moich starych save'ów? Bo tego nowego znam nazwę, ale zawsze jak go użyję zacznę grę od zera. A nie chciałbym. Nie wiem, gdzie szukać moich save'ów. Zapisuję je przez polecenie Zapisz jako... i wiem, że jakieś zapisy są w katalogu Save, ale który jest ostatni to nie wiem. 🙂 Jak w grze otworzę Opcje i kliknę Zapisz jako... to widzę ten swój stary save, ale który on jest w katalogu Save - nie wiem. Zawsze o takie skomplikowane technicznie kwestie pytałem Ciebie albo @kreatora .
Czy dalej chcesz, żebym wrzucił screeny nowych światów do Przestrzeni kreatywnej?