Forum Discussion
Dzięki... Ty jednak wiesz wszystko, skąd? O czym ja pomyślę Ty już masz na to gotowe rozwiązanie. Ja wyważam otwarte drzwi i cieszę się z sukcesu, a tu okazuje się, że wszyscy to znają. 🙂 Napisałem do tego PlombobKingdoma, podziękowałem za wzbogacenie mojej gry w coś fajnego, co upiększyło mój świat Simów i sprawiło mi wiele przyjemności. Dalej sprawia. Znalazłem go kilka dni temu na YouTube. Ale żeby aktualizacje różniły się wyłącznie numerkiem to bym nie pomyślał. 🙂
To była dobra rada, żeby poprzestać na kwietniowej wersji. Tylko jak któraś aktualizacjagry rozwali mi wszystko jak już to nieraz bywało? Staram się pilnować aktualizacji używanych modów, jestem w kontakcie z ich twórcami, ale ci z EA (oczywiście nie mam na myśli ludzi z tego forum 🙂 ) są nieprzewidywalni. Czekam na Sims 5, bo w Sims 4 już chyba nic się nie zmieni, a oni teraz przebąkują o odłożeniu tego projektu w czasie ze względu na popularność Sims 4. Ale taka polityka zabije grę. Bo co tu można jeszcze dodać? Nowy zestaw akcesoriów? EA jak każda korporacja skupia się na nowych, nowych, nowych i wciąż nowych graczach a o starych pomału zapomina. To wprawdzie zrozumiałe, bo po co rozwijać grę, która i bez inwestowania w nią przynosi niezłe dochody, ale strata wizerunkowa jest znaczna.
Jeszcze raz dziękuje za Twoje rady.
About The Sims 4 Dyskusja ogólna
Community Highlights
- EA_Kalina7 months ago
Community Manager
- EA_Kalina7 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 2 months ago
- 2 months ago