Forum Discussion
ZESPÓŁ THE SIMS: Czy na motyw przewodni Kolekcji wpłynęły jakieś osobiste historie lub powiązania?
KAYLA: Moja miłość do MySims zdecydowanie wpłynęła na wiele wariantów kolorystycznych obecnych w tej Kolekcji. Mamy tu fizyczne wydania gier i plakaty, a także nieco nawiązań do MySims w wariantach kolorystycznych oraz kilka innych przedmiotów. Znajdziecie tu nowy organizer na biurka z notatnikiem i kalendarzem. Na stronach kalendarza zobaczycie też zabawne postacie. Pojawia się nawet mój wróg z dzieciństwa, T.O.B.O.R. Kiedy po raz pierwszy podsuwałam zespołowi pomysły, prawie błagałam na kolanach, by do Kolekcji trafiły nawiązania do MySims. Jeszcze nie miałam wtedy pojęcia o MySims: Cozy Bundle! Pracowaliśmy nad tą Kolekcją za kulisami już przez wiele miesięcy, zanim ogłoszono nowe gry z serii MySims – nie mogłam uwierzyć, że przez cały czas nic mi o tym nie powiedzieli! Nie wiem, w jaki sposób udało im się zachować kamienną twarz podczas wideorozmów.
Świetnie się bawiliśmy podczas tworzenia wariantów kolorystycznych do tej Kolekcji. Ci, którzy grają w The Sims od wielu lat, zauważą mnóstwo nawiązań do historii serii. Będą pustkostworki, Bella Ćwir, a nawet Mroczny Kosiarz na budziku. To się nazywa pobudka...