EA_KalinaCommunity Manager4 months agoZaproszenie przyjęte - kto jeszcze idzie na bal?Ale klimat 😍 Zaproszenie odebrane, styl przygotowany. Kto jeszcze się wybiera na bal?
Featured PlacesThe Sims 4 Dyskusja ogólna Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.Latest Activity: 1 hour ago224 Posts
The Sims 4 Dyskusja ogólna Dołącz do ożywionych dyskusji, dziel się wskazówkami i wymieniaj doświadczenia na temat pakietów rozszerzeń, pakietów rozgrywki, akcesoriów i zestawów do The Sims 4.Latest Activity: 1 hour ago224 Posts
Recent DiscussionsPennyślenia Penny Pizzazz Od redakcji: Czy jest ktoś, kto przedstawi Wam świat mody lepiej niż jej królowa, Penny Pizzazz – czołowa trendsetterka w modnym świecie San Myshuno? Sul, sul, miłośnicy najnowszych trendów! To ja,...Pennyślenia Penny Pizzazz Od redakcji: Czy jest ktoś, kto przedstawi Wam świat mody lepiej niż jej królowa, Penny Pizzazz – czołowa trendsetterka w modnym świecie San Myshuno? Sul, sul, miłośnicy najnowszych trendów! To ja,...Gra wariuje!! Hej, mam od pewnego czasu problem z grą w trybie życia ciągle mi się buguje gra, simy nie wykonują zleconych czynności, dziecko poszło zjeść obiad to siedziało przy jedzeniu i nie jadło, simy czasem ...Obiekty z kitów kupionych w promocji przez Marketplace nie są funkcjonalne Czy EA naprawi ten problem zgłaszany już wielokrotnie przez graczy? Propozycje w Galerii: Wstęp do Rockridge, zajęcia trwają W liceum w Rockridge Heights korytarze mają swoje historie, plotki są soczyste, a wszyscy znają wszystkich (i pilnują cudzych spraw!). Uznaj „Wstęp do Rockridge” za oficjalny poradnik, w którym Summe...