Forum Discussion

mlody198720's avatar
2 years ago

Żądana operacja wymaga podniesienia uprawnień

Witam, posiadam problem z uruchomieniem gry The Sims 4 na komputerze.

Podczas uruchamiania występuje błąd:

''Żądana operacja wymaga podniesienia uprawnień''.

Ostatnio również miałam błąd z ts4, który rozwiązałam zakładając nowe konto administratora.

"Uruchomienie niemożliwe:
Błąd inicjacji uruchomienia.

[135dec40:29f00e76:00000084:18a1dd51]". https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Problem-z-uruchomieniem-gry-The-Sims-4-blad-inicjacji/m-p/13766924#M25405 

Aktualnie na tym drugim koncie też wyskakuje ten sam błąd o to podniesienie uprawnień. Czytałam już wpisy na ten sam temat, ale niestety ich nie rozumiem. Ja żadnej wiedzy informatycznej nie posiadam, więc nie jestem w stanie określić jaki komputer itd. używam. Krótko mówiąc jestem w czarnej dziurze. Proszę o jakąkolwiek pomoc.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @mlody198720 

Czy w dalszym ciągu logujesz się na nowe konto administratora? Czy uruchamiasz grę z poziomu EA app czy skrotu na pulpicie?

• Aktualnie już się nie loguje na drugie konto administratora przez to, że simsy tam mi również nie działają. Grę próbowałam uruchamiać z EA app oraz ze skrótu na pulpicie i ten sam problem wyskakuje.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 9 hours ago
7,552 Posts