Forum Discussion

pawwer15's avatar
8 years ago
Solved

!! Dodatek Psy i koty nie chce się wgrać

Hej, zakupiłam zestaw specjalny The Sims 4 + dodatek Psy i koty z płyty na PC..Zainstalowałam podstawę gry i zaktualizowałam (gra aktualizowała się 10 godzin!! ). Chciałam dziś zainstalować dodatek, lecz wyskakuje komunikat żeby wyjąć płytę i  zaktualizować grę The Sims a następnie włożyć płytę do napędu.Robiłam to już parę razy lecz nie działa i dodatek nie chce się wgrać a przecież zaktualizowałam grę. Nie wiem co zrobić, by móc zainstalować dodatek.Zastanawiam się czy jak mam zainstalowaną z płyty grę The Sims 4 to czy dodatek mogę używając  kodu ten dodatek pobrać z Origin a nie wgrywając płyty tak jak podstawę gry, bo nw czy to by działało że podstawa z płyty a dodatek nie wgrywany z płyty tylko używając kodu.Proszę o pomoc.

• Hej,

Wystarczy, że aktywujesz kod dodatku w aplikacji Origin. Następnie wystarczy włączyć pobieranie dodatku nie korzystając z płyty.

Nie powinno to powodować żadnych problemów gdyż to właśnie klucz aktywacyjny przypisuje grę do konta. Płyta nie ma tutaj większego znaczenia.

4 Replies

• Hej,

Wystarczy, że aktywujesz kod dodatku w aplikacji Origin. Następnie wystarczy włączyć pobieranie dodatku nie korzystając z płyty.

Nie powinno to powodować żadnych problemów gdyż to właśnie klucz aktywacyjny przypisuje grę do konta. Płyta nie ma tutaj większego znaczenia.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    7 years ago
    Approved
    Jak aktywować kod dodatku?
  • danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    7 years ago

Witaj @oliwia5614 ,

Zaloguj się na swoje konto Origin, na górze aplikacji kliknij w opcję "Wykorzystaj kod produktu", a w otwartym okienku wpisz kod, który został dołączony do twojej gry.

Następnie w Bibliotece pod okładką podstawy gry odszukaj dodany dodatek i pobierz go na swój komputer:

Pozdrawiam. 🙂

Nie jestem pracownikiem EA, pomagam jako gracz.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago
7,705 Posts