Kamisia112 years agoA ono jest z podstawy gry czy trzeba mieć 4 pory roku? A ono jest z podstawy gry czy trzeba mieć 4 pory roku?
EA_KalinaCommunity Manager2 years agoHej @Kamisia11 Bardzo proszę doprecyzuj swoje pytanie. Pozdrawiam 🙂 _Kalina
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 9 hours ago7,756 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 9 hours ago7,756 Posts
Recent DiscussionsMrugające pasy na ekranie po pobraniu parcel z galerii Problem zaczął się objawiać u mnie po aktualizacji z 2.05.2026r po umieszczeniu domku najpierw jego tekstury są bardzo plastelinowe najpardziej widać to po drzewach przypominają drzewa z lego duplo (...Problem ze zwierzakami Mam problem z adopcją zwierząt i z niektórymi interakcjami z nimi. Gdy chcę adoptować zwierzę Sim podchodzi, podnosi je a potem odkłada i adopcja nie dochodzi do skutku. Nie działają też opcje "kojąc...Problem w CAS po aktualizacji Witam. Po aktualizacji z 12.05 w trybie Stwórz Sima kiedy chcę stworzyć strój i założę Simowi jakiś element, np bluzkę, dodaję coś innego i chciałabym znów wrócić do tej bluzki, żeby ją np zmienić, ...Błąd 22! Zrobiłam aktualizacje dwa dni temu i od tamtego momentu nie moge zapisać swojej rozgrywki. Czyściłam pamięć podręczną, naprawiałąm gre ze 100 razy, usuwałam różne foldery cache, mods, cachestr, local...ペットから愛情を感じるでフリーズ ペットから「愛情を感じる」ができなくなりました。選択するとペットを抱き上げてフリーズします。動物のお友達願望が進められなくて困っています。