Forum Discussion

Radecon's avatar
Radecon
New Traveler
22 hours ago

Mrugające pasy na ekranie po pobraniu parcel z galerii

Problem zaczął się objawiać u mnie po aktualizacji z 2.05.2026r po umieszczeniu domku najpierw jego tekstury są bardzo plastelinowe najpardziej widać to po drzewach przypominają drzewa z lego duplo (ten etap trwa około 1min) następnie po tym kiedy tekstury już się załadują na ekranie zaczynają mrygać paski (dokładnie takie jak na zdjęciu)

Niekiedy przed etapem pojawienia się pasków pojawia sięna  krótko schemat jakby świata (zdjęcie niżej)

Problem ten nie jest winą mojej karty graficznej gdyż jeśli gram bez pobierania parceli ten problem się nie pojawia oraz nigdy też nie pojawił się przed aktualizacją z 2.05, nie pojawia się też mi w innych grach  Gram bez modów

1 Reply

• Hej Radecon​ 

Na pierwszym zdjęciu widać jakiś problem z systemem Windows. Sprawdź najpierw jego ustawienia - według komunikatu na zdjęciu, a następnie sprawdź jego aktualizacje.

Te kontury wyświetlone na żółto to nie jest schemat świata tylko zarys parceli. Jeżeli chcesz postawić dom na działce, która jest dla niego za mała, to będzie się pokazywał taki zarys.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 6 hours ago
7,757 Posts