5 years ago
AKTUALIZACJA
Witam, Ściągnełam dziś najnowszą aktualizację (10.11.2020). Po zainstalowaniu jej zaczęłam grać, a po kilkunastu minutach The Sims 4 mi się wyłączyło bez zapisu gry .Żadnego komunikatu nie było. Pró...
W dniu dzisiejszym w angielskiej wersji TS4 na w Main Menu pokazało się takie oswiadczenie EA
" My wiemy ze niektorzy gracze maja problem z wylaczajaca sie grą i pracujemy nad tym, Ten blad powinien byc naprawiony w tygodniu po 20 listoada".
@kara91s
Prosze zaloz nowy osobny temat zatytulowany blad 327683.0 bo ten blad to jest odrebna sprawa , Jest to blad Origin nie gry. i jak to dodamy to tutaj jeszcze to bedzie totalny bałagan w tym temacie.
Blad ten usisz naprawic bo inaczej za chwile nie pograsz w zadna gre z Origin,
Co do oswiadczenia Origin to byla wyraźna informacja ze to pokazalo sie tylko uzytkownikom angieskiej werji gry, byc moze tez francuskim (ale nie mam na to dowodu w formie zdjecia) . co jest zeozumiale , U nasz zglasza problem 10 osob gdy na AHQ, i forach anglojezycznym spolecznosciowych razem przeszlo 2 tysiace.
Nie leży w moim interesie podawanie fake newsów, Nie jestem pracownikiem EA , jestem takim samym graczemj jak ty z biegła znajomoscia angelskiego i z odrobina wiedzy o komputerach i jesli próbuje pomagac innym tu i na moim innym forum, to dlatego ze to lubie robic bo zadnych nagrod ani kasy za to nie otrzymuję.
@kreatorajasne spokojnie tylko mówię, ale błąd jest. Bo po tym wszystkim zrobiłam taka rzecz: nie wiele mam na laptopie na którym gram więc go całkiem sformatowałam do zera. Na nowo wszystko origin i simsy ( już bez błędu się zainstalowały) i gram w trybie budowy super ale.... w życiu znowu się wykrzaczyło. Także nic tylko już cierpliwie czekam na aktualizacje. Bo jest to ich strona błędu. (gadałam z informatykiem) Kwestia tylko kiedy będzie patch i właśnie oby dla wszystkich. A co do języka, to język jakim grasz nie ma różnicy jeśli chodzi o część podstawowych skryptów w grze. BO grać też można robiąc instalacje po angielsku🙂 Więc oby ruszyli temat bo tylko się tego boję, ze zrobią gdzieś a nie wszędzie, ale chyba tak się nie da, w sensie , że jak aktualizacja leci to po całości🙂
i jeszcze jedno, że tu owszem z 10 osób, ale raz angielski nie jest ojczystym językiem Polaków, dwa wiek użytkowników gry tez jest różny. A patrząc po You tubie itd jest dużo osób mających ten problem komentujących ( Polska) tylko nie każdy potrafi, albo wie gdzie co napisać i znaleźć. 🙂 także, co nie zmienia faktu, że info o błędzie EA powinna dać wszędzie. Bo oni na pewno sami nie wiedzą kto ile i gdzie takich błędów ma. 🙂
Mini update: po wyciszeniu gry jak zalecają jest poprawa. Nie jest idealnie, ale jest lepiej