Forum Discussion

vxlentixle's avatar
2 years ago
Solved

ASPIRACJA - WYTRAWNA DOMOWNICZKA

Nie mogę wypełnić pierwszego poziomu aspiracji Wytrawna domowniczka, przez zadanie "Niech właściciel nieruchomości odwiedzi Twoje mieszkanie", mimo tego, że właściciel był już u mnie mnóstwo razy, zarówno sam jak i wezwany przez simkę. Proszę o podpowiedzi jak rozwiązać problem.

• Witaj @vxlentixle 

Mam nadzieję, ze poradziłaś już sobie z tym problemem.  Mogę się mylić, ale myślę, że nie zaszkodzi, żebyś sprawdziła, czy Twój Sim posiada aspirację "Lokalizacja".

Jest to ważne, gdyż można wypełnić tylko aspiracje dodane Simowi  jako cechy.

Pozdrawiam i życzę udanej zabawy w grze!

3 Replies

• Witaj @vxlentixle 

Mam nadzieję, ze poradziłaś już sobie z tym problemem.  Mogę się mylić, ale myślę, że nie zaszkodzi, żebyś sprawdziła, czy Twój Sim posiada aspirację "Lokalizacja".

Jest to ważne, gdyż można wypełnić tylko aspiracje dodane Simowi  jako cechy.

Pozdrawiam i życzę udanej zabawy w grze!

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Widzę, że na chwilę obecną nie otrzymaliśmy odpowiedzi od Ciebie. Postanowiłam oznaczyć kroki od @danuta720  jako rozwiązanie, ponieważ mogą być pomocne dla innych użytkowników. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 2 hours ago