Forum Discussion

Evelsonowna's avatar
Evelsonowna
Rising Novice
1 year ago

Aspiracja szybkie zycie

Nie mogę ukończyć aspiracji ponieważ nie zaliczają mi się zadania. Mam opowiedzieć legende miejska dwa razy, robię to ale wciąż mam 0 razy. Tak samo jest z zadaniem "wdaj się w bójkę " - zadanie zrobione ale nie zalicza się. Ktoś jeszcze ma ten problem ?

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @Evelsonowna 

Upewnij się, że przyczyną nie są np. nieaktualne lub popsute mody. Wytnij folder Mods z Dokumentów i wklej go na Pulpit. 

• Evelsonowna's avatar
    Evelsonowna
    Rising Novice
    1 year ago
    @EA_Kalina próbowałam, to nie pomaga. Problem mam od 2 miesięcy. Miałam nadzieję że w końcu błąd zostanie naprawiony, szukałam wszędzie czy ktoś jeszcze ma taki problem, różnych rozwiązań i dalej nic. Irytujące, ze od dwóch miesięcy nie mogę ukończyć jednego zadania ...
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Spróbuj dodatkowych kroków:

- przejdź do Dokumenty> Electronic Arts> The Sims 4 i zmień nazwę folderu na The Sims 4 Kopia

- z folderu The Sims 4 Kopia skopiuj na pulpit folder Saves 

- Uruchom grę (stwórz dowolny zapis i wyjdź z gry)

- ponownie przejdź do Dokumenty> Electronic Arts> The Sims 4 i zamień folder Saves na ten, który został zapisany na pulpicie (skopiuj go z Pulpitu; nie wycinaj)

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 7 hours ago
7,590 Posts