Forum Discussion

dzejdzv's avatar
2 years ago

Będziesz potrzebować nowej aplikacji aby otworzyć ten plik typu com.epicgames...

Witam, mam następujący problem 

Otóż dziś z tana grałam w ts4 nie było żadnych problemów, chciałam odpalić teraz ponownie grę i zaczęło mi odpalać epic games, po odinstalowaniu wszystkiego tj ts4, ea oraz epic games i zainstalowaniu ponownie tylko ea i ts4 wyświetla mo się komunikat „będziesz potrzebować nowej aplikacji aby otworzyć ten plik typu com.epicgames.launcher . Ktoś ma pomysł? 

34 Replies

• Udało mi się uruchomić the sims 4 dopiero po wyłączeniu wifi 🙂

Musieli "ulepszyć", bo przecież było zbyt nudno -_-

• Ciężko powiedzieć czy udało. Po długich mękach i próbach w końcu działa. W moim przypadku "pomogło" zainstalowanie apki Epic Games Launcher. I z jej poziomu gra się uruchamia. Choć nadal potrzebna jest apka EA.

• Mam ten sam problem kiedy próbuję uruchomić Simsy wyskakiwało mi epic launcher (więc je odinstalowałam) ale teraz pokazuje że mam ją zainstalować. Nie mogę urochiwc simów choć jeszcze wczoraj wieczorem była taka możliwość. Samo Ea działo mi bo nawet dodatek kupiłam ale Simsy już nie 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,063 PostsLatest Activity: 5 hours ago