Forum Discussion

isia184's avatar
isia184
Seasoned Newcomer
5 months ago
Solved

Błąd - The Sims 4 Dochodowe Hobby

Dzień dobry.

Podczas gry - dodatek Dochodowe Hobby nie mogę zarejestrować firmy za pośrednictwem kasy fiskalnej. W ogóle nie chce mi się pokazać żadna ikonka (polecenie dla Sima). Za pośrednictwem telefonu otwiera mi się za to ikona rejestracji firmy, ale pomimo ustawienia wszystkiego i zatwierdzenia nic się nie dzieje i dalej pokazuje, że Sim nie ma firmy zarejestrowanej pomimo pobranej opłaty. Mam co prawda mody, ale żaden mi podczas odpalania gry nie pokazuje, że któryś jest nieaktualny. Obawiam się, czy może aktualizacja czegoś nie popsuła, bo gdyby mod któryś był stary, to przy odpaleniu pokazałoby mi to na początku gry, a tak nie jest. Byłabym wdzięczna za wskazówki i pomoc co mam z tym zrobić.

Pozdrawiam

• Po wyjęciu modów i wkładaniu po kilka z powrotem do folderu, okazało się, że jeden mod nie był zaktualizowany. Zaktualizowałam go i póki co mi działa :).

1 Reply

• isia184's avatar
    isia184
    Seasoned Newcomer
    5 months ago

Po wyjęciu modów i wkładaniu po kilka z powrotem do folderu, okazało się, że jeden mod nie był zaktualizowany. Zaktualizowałam go i póki co mi działa :).

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 19 hours ago