Forum Discussion
Rudella_zz- tak nie powinno być. Oznacza to, że po zainstalowaniu gry nie uruchomiłaś jej, a stare pliki wrzuciłaś luźno do katalogu Dokumenty.
Po zainstalowaniu gry musisz ją najpierw włączyć (ale Katalog Dokumenty musi być pusty), następnie wejść do gry - wejdziesz przez CAS, gdyż to będzie czysta gra. W CAS będziesz musiała wybrać jakiegoś Sima i umieścić go na jakiejś działce i zapisać grę (według opcji "zapisz jako"), a następnie wyjść z niej. Dopiero wtedy w Katalogu Dokumenty utworzy się nowy folder The Sims 4.
Usunęłam wszystko związane z The Sims i EA (nie było żadnego folderu Electronic Arts w Dokumentach). Założyłam nowe konto użytkownika, zainstalowałam aplikację, zainstalowałam tylko podstawową grę (pojawił się folder w Dokumentach, jak w załączniku), włączyłam przez EA app i niestety wciąż ten sam komunikat o błędzie :(
Jak włączam grę z folderu to to samo ;(
- danuta72011 months agoHero+
Czy udało Ci się wejść do gry?
- Rudella_zz11 months agoNew Novice
Niestety nie udało :( Nie da się jej włączyć, wyskakuje od razu komunikat o błędzie z pierwszego screena.
- EA_Kalina11 months ago
Community Manager
Zainstaluj grę na dysku wewnętrznym w domyślnej lokalizacji. Przy jej pierwszym uruchamianiu nie korzystaj z wcześniejszych zapisów oraz z modów.