4 years ago
Błąd graficzny w widoku świata - Graphics error in world view - SIMS 4 [PL, ENG]
Cześć,
Mam mianowicie następujący problem.
Od niedawna posiadam dodatek Wiejska Sielanka i po przerabianiu jednej parceli pojawia się pokazany na obrazku błąd graficzny w widoku świata.
Próbowałem usuwać każdy z elementów, żeby zobaczyć czy coś to zmieni lecz nie przyniosło to żadnych efektów.
Nie gram na modach.
Uprzejmie proszę o pomoc.
-----------------------------------------------------------------------------
Hi,
I have following issue with game.
Recently i bought an expansion pack "Cottage Living" and after changing one of parcel, graphic issue occured which is shown on attached picture.
I've tried to remove each of elements but it didn't change anything.
I don't play on modified version of the game.
I kindly ask for your help.
- @freshu112 S
To jest coś w rodzaju błedu graficznego. Bardzo czesto pomimo ze przebudowalismy parcele widok mapy nie pokazuje zmian na tej parceli.
U mnie czesto wystepuje ten blad - pomimo ze na parceli juz stoi dom mapa miasta pokazuje ze pacela jest pusta
Czy ten blad na mapie miasta pojawia się także jesli na tej parceli bedąc w trybie budowy przejdziesz do widoku miasta?
Jesli wtedy widok jest poprawny, to sprobuj zapisać grę po wyjsciu z parceli z widoku miasta. Blad znika po kilkakrotnym zapisaniu gry z widoku miasta - (po wyjsciu z placu budowy do widoku miasta). Po prostu gra z opoźnieniem rejestruje te zmiany na mapie.