SzymekSzymi
8 hours agoSeasoned Novice
Błędy (niedociągnięcia) Dochodowe Hobby
W Dochodowym Hobby:
- kiedy moja simka namaluje obraz, może stworzyć odpłatną kopię, natomiast kiedy moja pracownica (w małej firmie) namaluje obraz, mogę robić kopię za darmo - niezliczoną ilość razy i mam za darmo mnóstwo obrazów, które mogę potem sprzedać.
- Mimo oznaczenia stref mieszkalnych, dla pracowników i publicznej, po zamknięciu firmy, wszyscy klienci i pracownicy wychodzą z lokalu przez moją strefę mieszkalną i główne drzwi do mieszkania (drzwiami łączącymi lokal z mieszkaniem), zamiast drzwiami lokalu. Tak jak przychodzą po otwarciu lokalu.
- Kiedy mam otwartą firmę, moja simka, która przebywa w mieszkaniu, jak ma zjeść resztki z lodówki, czy ugotowaną potrawę, po wzięciu porcji nie siada do stołu w jadalni, który jest najbliżej, tylko wychodzi z mieszkaniani idzie do parku kilka parceli dalej i je np. na ławce. Również kiedy sprząta brudne naczynia. Wystarczy, że w parku, jakiś sim robił grilla i zostawił brudne naczynia na stole drewnianym, to ona jak ma zaznaczony do posprzątania swój talerz w mieszkaniu, weźmie go i idzie do parku po pozostawiony talerz i z nimi wracaa do mieszkania umyć w umywalce lub w zmywarce. Kiedy firma jest zamknięta, normalnie się zachowuje i je i sprząta u siebie w mieszkaniu.
Nie posiadam modów żadnych, gra na bieżąco aktualizowana, "pod Internetem".