Forum Discussion

TotkaDorotka21's avatar
TotkaDorotka21
Seasoned Newcomer
21 days ago
Solved

brak dodatku do pobrania

Niedawno kupiłam w Empiku nową grę dodatek do The Sims 4 Życie i śmierć. Po dodaniu kodu z pudełka nie nastąpiło pobranie gry.... nie widnieje ona też w zarządzaj dodatkami.... próbowałam już wszystkiego.... zgłaszałam do EA, naprawiałam wszystkie dodatki, pobrałam na drugim laptopie, usunęłam pliki cookie, wylogowałam i zalogowałam się ponownie na konto w EA. Nic nie działa i dodatku ciągle nie widać ani nie pojawia się w grze. Córka ciągle dopytuje a ja już nie wiem co mogę jeszcze zrobić. Proszę pomóżcie mi!

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    15 days ago

Podsyłam graficzną instrukcję, przygotowaną przez Danuta720. Upewnij się, że sprawdzasz w ten sposób, czy dodatek jest aktywowany w grze.

Jeśli jednak nie widzisz dodatku w menu gry The Sims 4, skonsultuj się bezpośrednio z doradcą EA, aby zweryfikować, czy jest on aktywny na Twoim obecnym koncie.

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    21 days ago

Hej TotkaDorotka21​ 

Dzięki za Twój post oraz listę kroków, które masz już za sobą. Proszę sprawdzić czy dodatek jest aktywny w launcherze: 

Uruchom grę > przejdź do Rynek > Mój zbiór > Wybór pakietów i zaznacz zawartość, która ma być aktywna w grze i zatwierdź zmiany.

Daj znać, jak poszło.

• TotkaDorotka21's avatar
    TotkaDorotka21
    Seasoned Newcomer
    20 days ago

Niestety tam też nie ma tego dodatku :( :( :( Gdy chcę ponownie dodać kod widnieje że kod już jest wykorzystany :( 

• TotkaDorotka21's avatar
    TotkaDorotka21
    Seasoned Newcomer
    19 days ago

EA_Kalina​ proszę o interwencję bo jeśli nic z tym nie da się zrobić będę musiała zareklamować zakupiony produkt.... Jestem naprawdę bardzo zła... to kolejny dodatek z którym są problemy by normalnie go dodać do gry i by wszystko funkcjonowało... rozumiem że gra jest naprawdę mocno rozbudowana, cały system dodatków itp... ale coraz bardziej zniechęcacie ludzi do grania jeśli ciągle są takie problemy... mam dość płaczu dziecka że prezent urodzinowy ciągle nie działa na który tak czekała... 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    15 days ago

Podsyłam graficzną instrukcję, przygotowaną przez Danuta720. Upewnij się, że sprawdzasz w ten sposób, czy dodatek jest aktywowany w grze.

Jeśli jednak nie widzisz dodatku w menu gry The Sims 4, skonsultuj się bezpośrednio z doradcą EA, aby zweryfikować, czy jest on aktywny na Twoim obecnym koncie.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 16 hours ago
7,732 Posts