Forum Discussion

Tysiula123's avatar
Tysiula123
Rising Newcomer
9 months ago

Brak folderu mods na macbooku

Chce pobrac **bleep** na macbooka.Problem w tym,że nie mam w macu folderu mods.Mam folder electronic arts w ktorym mam folder z dodatkami do simsow,ale nie mam folderu z modami.Jak sama taki zrobiłam to też nie działa.Po wejsciu w Electronic arts pojawia sie folder EA app, a w im jest to co na zdjeciu.Czy może ktoś pomóc?

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 months ago

Jak instalować modyfikacje do The Sims 4

1. Pobierz modyfikację na komputer PC lub Mac. Jeśli jest to plik z rozszerzeniem .zip lub .rar, musisz najpierw go rozpakować.
    2. Po wypakowaniu przenieś plik do folderu z modyfikacjami.
      • Aby go znaleźć, otwórz folder „Electronic Arts” na swoim urządzeniu, a następnie wybierz folder „The Sims 4”. Jeśli nie ma tu folderu z modyfikacjami („Mods”), możesz go stworzyć. W tej samej lokalizacji znajduje się także folder zapisów gry "Saves", więc w ten sposób możesz upewnić się czy jesteś we właściwym miejscu (wejdź do gry a następnie zapisz  postępy i wyjdź z TS4)..
    3. Uruchom The Sims 4.
    4. Otwórz Opcje gry i wybierz Inne.
    5. Upewnij się, że opcja Włącz zawartość zmodyfikowaną i mody jest zaznaczona.
    6. Uruchom ponownie The Sims 4, by Twoje modyfikacje stały się dostępne w grze!

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 10 hours ago
7,542 Posts