Forum Discussion
Mieszkam w UK i z powodu regionalizacji mialam ten sam problem ale w koncu udalo mi sie go obejsc. Przedewszystkim podczas zakupu gry upeqniam sie ze ma ona wiecej opcji jezykowaych. Kupuje na innych strochach typu cdkeys.com albo instant-gaming.com i tam moge sb sprawdzić. Gra nie mniej czesto podczas aktualizacji badz instalacji nowych dodatkow zmienia sie apoqrotem an jezyk angielski ale zmieniam manualnie na jezyk polski. Wyszukuje sb Edytor Rejestru na laptopie (bo urzywma laptopa do gry). Wyskakuje komunikat o prosbe na zezwolenie wprowadzenia zmian. Klikamy tak. Po lewej stronie otwartego okna wyskoczy lista folderow.
Komputer> HKEY_LOCAL_MACHINE> SOFTWARE> MAXIS> THE SIME 4
Wyskakuje nam lista plikow po prawej. Klikamy na plik Locale.
Otworzy sie nowe okno i w pasku wpisywania bedzie napisane eng_US... czy jakos tak... zmazujemy to i wpisujemy pl_PL i zatwierdzamy. U mnie dziala za kazdym razem ale pierzwszy raz po zmianie jezyka uruchamianie gry trwa chwile dluzej. Nie mnie przy zakupie nowo wypuszczonych dodatkow miewam problem i niestety interakcje dotyczace danego dodatku sa niewidoczne w jezyku polskim. Przewaznie jest to problem z gra i trzeba czekac na aktualizacje od ea 🤷♀️
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 2 days ago
- 3 days ago
- 3 days ago