Błąd inicjacji uruchomienia albo Pamięć nie może być written
Mam wrażenie że próbowałam już wszystkiego a ciagle nie działa. Na początku gra działała ale zacinała się tak po 15 minutach, zawieszała całego laptopa i jednym rozwiązaniem było wyłączenie go i włączenie ponownie po czym pojawiał się ten sam błąd w kółko. Stwierdziłam że może to wina modów więc wyjęłam wszystkie i naprawiłam grę. Nic to nie dało a właściwie dało ale w drugą stronę niż bym chciała gdyż po tej naprawie i pozbyciu się modów gra owszem włączała się ale pojawiał się biały ekran i zaraz potym wywalało mnie do pulpitu z błędem “135dec40:598068e4:00000078:37b26003”. Wywaliłam wszystkie foldery- nadal nic. W ostateczności spróbowałam i odinstalowalam całe simsy dodatki wszytko i zainstalowałam na nowo i dalej nic. Próbowałam również zainstalować simsy przez Steama i sytuacja podobna jak przy uruchomieniu gry przez EA biały ekran chwilę później błąd ale tym razem o treści że pamięć nie może być written. Wyczytałam gdzieś na forum że może odpalenie gry w okienkowym trybie pomoże ale również nie pomogło. Ktoś wie co mogę jeszcze zrobić?
W załącznikach zdjęcie błędów