Forum Discussion

Paulusa90's avatar
1 year ago

brak opcji języka polskiego w sims 4

Rok temu prosiłam o pomoc w zmianie języka w grze na język polski, język zmienił się z języka polskiego na angielski po zmianie aplikacji Origin na EA app... Doradzono mi ponowne zainstalowanie aplikacji i gry, ustawienie języka i regionu na Polski. Najpierw sprawdziłam język i region komputera - Polski. Potem zainstalowałam ponownie aplikację - wybrałam język i region Polski. Teraz chcę instalować grę - po utracie rozgrywki przez te żenujące ekscesy z waszą apką - i nie ma opcji języka polskiego. Zero kontaktu z supportem. Odpowiada jedynie głupia sztuczna inteligencja na czatcie i to kompletnie nie na temat. Po zadaniu 10 pytań stwierdziła, że gra nie ma supportu dla języka polskiego skoro nie ma go w opcjach. Zaznaczę że wracam do tematu po roku, bo mnie ta cała sytuacja ogromnie zirytowała. Proszę o kontakt i jak najszybciej naprawić ten problem.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 11 hours ago
7,568 Posts