Forum Discussion

Rubinowa's avatar
Rubinowa
Seasoned Newcomer
1 month ago

Brak możliwości zajmowania się niemowlakiem

Po powrocie simki do domu z pracy, nie mogę zajmować się dzieckiem, brak interakcji,  jedynie gdy przełaczy się na niemowlaka są minimalne możliwosci interakcji. 

10 Replies

• Rubinowa's avatar
    Rubinowa
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Nie mam zadnych modow/obiekty cc, jest mozliwosc przełączenia sie na niemowloka (nowa kategoria wiekowa)  jest ona zaraz po noworotku bądz jako pierwsza kategoria wiekowa. Jakieś inne mozliwosci rozwiazania problemu?

• ame_lia2260's avatar
    ame_lia2260
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Witam, 
    Mam problem ponieważ zniknęły mi wszystkie możliwe interakcje z niemowlakami. Gdybym chciała żeby moja simka np wzięła niemowlę na ręce i coś tam zrobiła to nie mogę i wyświetla mi się tylko to. (Więcej opcji -> działania -> otwórz profil) 
    i to nie przez to że dzieciak leży w kołysce tylko cały czas tak jest. Jedyny sposób aby coś z nim zrobić to klikać na możliwe obiekty tak jak na kołyskę aby położyć dzieciaka. Dopiero od nie dawna tak mam i nie wiem jak to naprawić. I to nie jest tylko w tej rodzinie, w każdej jest ten sam problem.
    czy ktoś ma pomysł jak to naprawić ?  

• ame_lia2260's avatar
    ame_lia2260
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Nie, nie używam żadnych modów ani CC. Tylko pakiety dodatkowe 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    30 days ago

Rubinowa​ i ame_lia2260​ 

Chcę Wam dać znać, że ten problem jest ujęty w ostatniej Laundry List (27 stycznia 2026). Zespół ma zgłoszenia dotyczące sytuacji, w których interakcje z niemowlakiem znikają lub są bardzo ograniczone, szczególnie po powrocie Sima z pracy albo po dłuższym czasie w zapisie.

Na ten moment nie ma jeszcze potwierdzonej poprawki, ale temat jest znany i monitorowany.

• ame_lia2260's avatar
    ame_lia2260
    Seasoned Newcomer
    29 days ago

Okej, dziękuję za informację. 
    no to co, nie zostało nic tylko się denerwować i czekać haha 😂

jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam !! 

• ame_lia2260's avatar
    ame_lia2260
    Seasoned Newcomer
    29 days ago

HejkaRubinowa​ , widzę że też komentarz został opublikowany 19 dni temu więc może już znalazłaś rozwiązanie lub informacje. Ale mam ten sam identyczny problem. Dokładnie jak opisałaś i też nie używam kodów ani żadnych CC. Jednak napisano mi że ten błąd wynika z jakiegoś problemu przy nowej aktualizacji, pracują nad tym więc niestety narazie musimy tylko czekać. 
    Daj znać jeśli znalazłaś jakiś sposób aby to się mniej zdarzało… 

pozdrawiam 

• Rubinowa's avatar
    Rubinowa
    Seasoned Newcomer
    29 days ago

nie niestety nie udało mi się znaleźć rozwiazania :( postarzalam simke przez to, nie chcialo mi sie za kazdym razem wychodzic do menu glownego i jeszcze raz wchodzic

• Rubinowa's avatar
    Rubinowa
    Seasoned Newcomer
    29 days ago

problem nie dotyczy tylko niemowlakow z malymi dziecmi to samo jest 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago
7,642 Posts