Forum Discussion

Mroczna237's avatar
5 years ago

Brak opcji

Hej, w ustawieniach mam brak opcji  włączenia funkcji online. 

Aktualizowałam grę, naprawiałam i nic kompletnie. Co mogę jeszcze zrobić?

TO MI WYSKAKUJE

undefined

4 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago

@Mroczna237

1.Jesli taki komunikat ci wyskakuje przy probie wyslania sima do Galerii to masz albo wersje Tradycyjną gry albo konto niepelnoletniej.
    2. Jesli masz program antywirusowy (Avast,,AVG, Sopbos, Kaspersky i tym podobny) wylacz go albo odinstaluj (lepsza opcja)- jest mozliwość, ze zblokowal ci polaczenie sieciowe
    Po odinstalowaniu czy wylaczeniu tego programu napraw gre na Origin raz jeszcze aby doinstalowac zablokowany plik

Nie jestem pracownikiem EA

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago

@Mroczna237

Moze dokladniej wytlumacz na czym polega twoj problem i w jakim momencie ten komunikatci wyskakuje.
    Czy wtedy gdy chcesz zaczać gre a przedtem zapisac sima do bibioteki i przez to nie mozesz zacząć gry?
    Czy masz opcje Galeria w grze ale tam nic nie ma oprocz twojej biblioteki wiec nie masz opcji dostepu do cudzych prac ani sama nie mozesz nic w Galerii opublikować.
    Sprawdź na Origin na swoim koncie czy w twojej biblioece gier  na okladce The sims 4 masz napis Wersja Tradycyna, czy nie ma tam zadnego napisu.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,375 PostsLatest Activity: 4 months ago