Forum Discussion

livvxiaaa's avatar
livvxiaaa
Seasoned Newcomer
4 months ago

Problem z odpaleniem gry

Hejka! chciałam sobie dzisiaj zagrać w TS4. lecz wyskoczyło, że muszę zrobić aktualizacje. Po zrobieniu jej chciałam odpalić grę, lecz nie udało się to, wyskoczył mi taki komunikat. Mimo tego, że kliknęłam w launcherze przycisk "napraw" oraz uruchomiłam ponownie laptopa nic to nie dało i dalej mam ten sam błąd. Nie korzystam z żadnym modów, ani nie mam ich na laptopie, używam jedynie dodatków, które zakupiłam w aplikacji EA. Z góry dziękuje za pomoc!

5 Replies

• ImSoFaancy's avatar
    ImSoFaancy
    Rising Newcomer
    4 months ago

U mnie to samo, po aktualizacji gry wyskoczył mi taki sam błąd... Próbowałam naprawić grę, naprawić EA APP, ponownie uruchomiłam komputer i nie działa... Masakra, mam nadzieję, że ktoś się tym szybko zajmie...

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Na start sprawdźcie aktualizacje systemu i pobierzcie najnowsze sterowniki dla swojej karty graficznej.

Warto spróbować ponownie zainstalować grę, ale w innej lokalizacji.

• Jeśli do tej pory była zainstalowana domyślnie na dysku C, utwórz nowy folder na innym dysku i tam ją zainstaluj.
    • Jeśli natomiast gra znajdowała się już na innym dysku w chwili wystąpienia problemów, zainstaluj ją w domyślnej lokalizacji na dysku C.

W przypadku dalszych problemów, przetestujcie działanie gry z poziomu nowego konta administratora i dajcie znać jak poszło.

• livvxiaaa's avatar
    livvxiaaa
    Seasoned Newcomer
    4 months ago

Mam jeden dysk na komputerze, dysk C. Próbowałam przed chwilą odpalić grę lecz problem jest dalej ten sam.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Wobec tego utwórz na dysku C nowy folder np. Gry i w nim zainstaluj The Sims 4.

Daj też znać czy udało Ci się założyć nowe konto administratora, aby z jego poziomu przetestować działanie gry.

• livvxiaaa's avatar
    livvxiaaa
    Seasoned Newcomer
    4 months ago

Usunęłam stary folder TS4, zainstalowałam na nowo całą grę wraz z dodatkami i dalej mi nie działa.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 5 hours ago
7,582 Posts