Forum Discussion

udtrhdeugvi's avatar
1 year ago

Brak plików saves i mods po aktualizacji

Witam, jakiś czas temu zmieniłam urządzenie na którym gram. Dzisiaj chciałam pograć pierwszy raz na nowym sprzęcie jednak po zaktualizowaniu gry i jej włączeniu zobaczyłam że wszystkie moje rozgrywki jakie kiedykolwiek zagrałam na moim koncie nie istnieją (nie pokazują mi się). Po sprawdzeniu nie posiadam folderów Mods i Saves, w Electronic Arts jest tylko folder plików EA Desktop, a folder plików The Sims 4 jest w folderze plików EA Games. Mimo wyszukiwania sposobu na rozwiązanie mojego problemu i pozyskanie potencjalnego rozwiązania jakim jest przerzucenie folderu plików The Sims 4 do folderu plików Elektronic Arts, ten folder nie chce się przerzucić i pokazuje komunikat że jest on otwarty w tle co powoduje niemożność wykonania tej operacji. Próby zamknięcia tego pliku spotkały się z klęską, jak myślałam że go zamknęłam on nadal był według systemu otwarty. Co może być przyczyną tego problemu i jak go rozwiązać?

4 Replies

• Nie do końca, pojawił mi się folder mods i saves oraz plik the sims 4 jest w pliku electronic arts, ale nadal tak jakby tych save'wów nie mam.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @udtrhdeugvi 

Wspomniany przez Ciebie komunikat mógł pojawić się w sytuacji jeśli w czasie próby przeniesienia uruchomiona byłaby gra, lub jej proces w tle. Sprawdź proszę czy plik uda się przenieść jeśli wyłączysz i włączysz ponownie komputer. 

Po uruchomieniu komputera nie włączaj EA app a jeśli włącza się samoczynnie - zamknij go. 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 11 hours ago
7,568 Posts