Forum Discussion

chillsnail's avatar
3 years ago
Solved

Brak postępów w the Sims 4

Witam. 

Mam problem i nie wiem jak go ogarnąć. 

Mam zainstalowane grę na ps5 i dodałem nowego użytkownika z nowym wpisaniem się do PSN żeby miał swoje konto. Po pewnym czasie zauważyłem że nie pojawiają się trofea i jest całkowity brak postępów. Gra bez kodów i cheatów. Czy ktoś wie jak to ogarnąć żeby były postępy? 

• kreatora's avatar
    kreatora
    3 years ago

@chillsnail

Rozumiem. W wersji na komputer dostajemy co najwyzej info, ze zdobyles oznake nocnego marka, albo ze twoj sim jest najbardziej interesujacym simem na swicie - nie przynosi to żadnych premii, nie wnosi niczego do rozrywki, nie jest odnotowywane na EA ap, czy Origin, śladu po nich nie zostaje, gdy zaczynasz nową grę i znow zaczyna sie"zdobywanie" ich na nowo - bo te "trofea" są zwiazane tylko z jednym zapisem. w ktorym w tej chwili grasz.
    Ale jesli martwi cie ze ich nie masz, odlacz od zasilania prądem twoją konsole na 5 minut i włacz ponownie - to wyczysci cache konsoli i moze opcja zdobywania tych "trofeów" w tym konkretnym zapisie ci sie znów właczy.

7 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago

@chillsnail

Jaka to gra? Bo post umieściłes w dziale gry The Sims4...

W TS4 raczej nie zdobywa się trofeów 

• Gra to TS4 i zdobywa się trofea za ukończenia różnych zadań. 

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago

@chillsnail

Rozumiem. W wersji na komputer dostajemy co najwyzej info, ze zdobyles oznake nocnego marka, albo ze twoj sim jest najbardziej interesujacym simem na swicie - nie przynosi to żadnych premii, nie wnosi niczego do rozrywki, nie jest odnotowywane na EA ap, czy Origin, śladu po nich nie zostaje, gdy zaczynasz nową grę i znow zaczyna sie"zdobywanie" ich na nowo - bo te "trofea" są zwiazane tylko z jednym zapisem. w ktorym w tej chwili grasz.
    Ale jesli martwi cie ze ich nie masz, odlacz od zasilania prądem twoją konsole na 5 minut i włacz ponownie - to wyczysci cache konsoli i moze opcja zdobywania tych "trofeów" w tym konkretnym zapisie ci sie znów właczy.

• @kreatora Sprawdzalem to rozwiązanie wczoraj i nawet czyściłem z poziomu konsoli. Dzisiaj sprawdzę reinstalację może to coś pomoże. Dam znać czy coś to dało. Co do trofeów to może to nic nie wnosi ale zawsze jest satysfakcja że coś się zdobyło. Nie ja gram ale narzeczona i znudziła jej się gra na kodach dlatego zaczęła nową rozgrywkę żeby spróbować zdobyć platynę.
  • @kreatora Odinstalowałem wczoraj grę, wyczyściłem cache i zainstalowałem od nowa. Wszystko teraz jest tak jak powinno. Temat uważam za zamknięty.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,150 PostsLatest Activity: 14 hours ago