Forum Discussion

ola121203's avatar
ola121203
Newcomer
2 months ago

Brak romantycznych interakcji

Jedna simka w wieku nastoletnim nie może wchodzić w romantyczne interakcje ze swoim chłopakiem, próbowałam resetować obojga, usuwać relacje, usuwałam pliki lokalne z folderów, mody, usuwałam także całe rodziny i ponownie wrzucałam do gry, ale nic nie pomaga. Problem dotyczy tylko tych dwóch simów, pozostałe nastolatki mogą normalnie wchodzić w interakcje romantyczne w tej grze i w pozostałych. Żaden z simów nie ma cech, które uniemożliwiają im wchodzenia w interakcje romantyczne, pasek relacji również nie spada, zauważyłam też w telefonie nie mają pełnej listy interakcji społecznych tylko trzy podstawowe. Z góry dziękuję za pomoc.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej ola121203​ 

Jeśli post TAAAKDGY​  odpowiedział na Twoje pytanie, nie zapomnij oznaczyć go jako rozwiązanie. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać!  

• TAAAKDGY's avatar
    TAAAKDGY
    Seasoned Rookie
    2 months ago

Aby twój nastolatek mógł wykonywać interakcję romantyczne z innym simem to ten Sim musi też być w wieku nastoletnim oraz nie mogą być spokrewnieni. Jeśli grasz z automatycznym dorastaniem szanse są, że drugi Sim miał urodziny i urósł na młodego dorosłego, czego można nie zauważyć, ponieważ wygladają podobnie, co blokuje romantyczne interakcję. Możesz zmienić wiek swojego Sima w CAS.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,309 PostsLatest Activity: 3 hours ago