anns1196Newcomer5 hours agoBrak zapisów gry po aktualizacjiPo aktualizacji Windows 11 zniknęły wszystkie zapisy gry The Sims4. Pomocy jak to naprawić😭😭
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 5 hours ago7,730 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 5 hours ago7,730 Posts
Recent DiscussionsBrak zapisów gry po aktualizacji Po aktualizacji Windows 11 zniknęły wszystkie zapisy gry The Sims4. Pomocy jak to naprawić😭😭 Problem z wyposażeniem i stawianiem przedmiotów Hej, na początku nie zwróciłem na to uwagi, ale teraz potestowałem kilka razy i problem dalej występuje. Mianowicie, po aktualizacji z 16 kwietnia (długo też nie grałem i budowalem, więc dopiero ter...Kariera Konsultanta ds. miłosnych Hej, W tej karierze (poziom SWAT) w telefonie jest dostępna opcja: NEGOCJUJ PREMIĘ: SWAT. Ale kiedy na tę opcję simem, nic się nie dzieje. Ikonka nawt nie pokazuje się z lewej strony w kolejce na pa...Błędy Błędy state to nie odznacza się aspiracja Łowczyni stworzone- idź na ryby razem. Maluj na podstawie zdjęcia poza domem jest białe płutno choć było naprawione,to jest od nowa. Zacina s skrzynia na tow...Gra się wyłącza Gram na Ps5. Po ostatnim zakupie dodatków, gra często się wyłącza. W trakcie budowy, lub w trakcie rozgrywki wyskakuje błąd i tyle. Ja rozumiem że to może się zdarzyć, ale w ciągu jednego dnia wyłącz...