Forum Discussion
Jeśli masz te dodatki zainstalowane - Witaj w pracy, Spotkajmy się lub Psy i koty lub inne, to zawartość dodatkowa w grze powinna być oznakowana odpowiednią ikonką odpowiadającemu danemu dodatkowi - W trybie budowy lub CAS są oznakowane małymi ikonkami po lewej górnej stronie danego przedmiotu lub ubrań.
Problem tkwi w tym, że Origin na moim komputerze nie wykrywa żadnych dodatków, a zauważa samą podstawę.
Prawdopodobnie jest to wina komputera, ale nie wiem, jak temu zaradzić
- Narayen7 years agoLegendSpróbuj kliknąć, na okładce gry w Origin lewym przyciskiem myszy, wysunie ci się okno, kliknij tam na "więcej" niżej i z menu wybierz "Dodatki" "Pakiety rozgrywki" lub "Akcesoria" powinny tam być z komunikatem na zielono "Gra zainstalowana".
- Anonymous7 years agoWszystkie okna gry, które tam były zniknęły.
- danuta7207 years agoHero+
Witaj @Mija-Rait5
1. Przede wszystkim sprawdź czy aktualizację dokończyłaś prawidłowo. W tym celu zaloguj się na swoje konto Origin i klikając na okładkę podstawy gry prawym przyciskiem myszy, sprawdź aktualizację.
2. Sprawdź zgodność gry z komputerem.
3. Jeżeli posiadasz jakiś program antywirusowy, wyłącz go na czas logowania się na Origin, gdyż być może to on blokuje dodatki.
4. Wyczyść z cookies komputer/i przeglądarkę internetową, najlepiej programem Cleaner (nastepnie zrestaruj go)..
Jeżeli powyższe punkty nie pomogą to:
1. Odinstaluj Origin
2. Wyczyść komputer Cleaner-em, a następnie zrestartuj go.
3. Zainstaluj najnowszą aplikacje Origin na komputerze:
https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/download
4. Sprawdź czy masz dodatki na Origin, oraz, czy pojawiły się w grze. Zakładam, że grasz bez modow, jeżeli masz jakieś mody w grze, to bezwzględnie usuń na pulpit komputera cały folder Mods (gra po włączeniu, utworzy nowy folder) i nie pakuj ich na nopwo do gry, gdyż po ostatniej aktualizacji psują grę.
I na koniec jeszcze jedna opcja:
- włącz Origin w trybie online
- uruchom grę
- wyjdź z gry
- przełącz Origin w tryb offline
- teraz uruchom normalnie grę (w trybie offline)Daj znać, jak poszło. 🙂
Nie jestem pracownikiem EA, pomagam jako gracz.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 24 minutes ago
Nie mogę włączyć gry
Solved5 hours ago- 5 hours ago