Forum Discussion

nemirrna's avatar
2 years ago
Solved

Brakująca zawartość - aplikacja EA nie widzi dodatku

Witajcie wszyscy. Opiszę sprawę najdokładniej jak się da: posiadam system Windows 11 Home i mam problem z zakupionym przeze mnie dodatkiem Psy i koty. Zakupiłam klucz aktywacyjny i aktywowałam go w a...
  • EA_Kalina's avatar
    2 years ago

Hej @nemirrna 

Zacznę od końca...nie ma potrzeby kupowania po raz drugi tego samego dodatku, choć na przyszłość doradzam zakup gier/dlc u naszych autoryzowanych sprzedawców.

Masz już za sobą kilka kroków...dorzucę Ci jeszcze kilka i nawet powtórzymy niektóre - po prostu trzymaj się kolejności wykonywania wszystkich poniższych zaleceń 🙂

• Ręcznie sprawdź aktualizacje aplikacji EA, uruchamiając program EA app Updater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop\EAUpdater.exe 
    • Ponownie uruchom EA app poprzez menu w lewym górnym rogu > Pomoc > Uruchom ponownie aplikację 
    • Ręcznie przeloguj stronę Biblioteki: poprzez menu w lewym górnym rogu > Widok > Przeładuj stronę 
    • Wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA (wykonaj kilkukrotnie)
    • Zainstaluj ponownie aplikację EA 
    • Dodaj EA app do listy zaufanych programów w ustawieniach Windows Defender oraz antywirusa

Daj znać jak poszło. Pozdrawiam,

_Kalina

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,016 PostsLatest Activity: 12 hours ago