Forum Discussion

MakaronNaOstro's avatar
4 years ago

Bug po naturalnej śmierci simki.

Witam, czy wy też tak mieliście?

Jak w załączonych plikach chodzi o zmarłą simkę Claire. U innych simach, nie pojawiały się emocje takie jak "Śmierć rodzica" lecz był smutek po stracie przyjaciela.

Gdy przyszedł kosiarz. pojawił się randomowy koleś i towarzyszył innym domownikom oraz zachowywał się tak, jak u siebie. (nie dało się go wyrzucić)

Z ciekawości zobaczyłam smutne emocje simów i wprawiło mnie w osłupienie, gdy zięć miał emocje "W żałobie po zwierzaku".

Zaznaczam: nigdy ta rodzina nie miała psa lub kota, oraz nie używałam żadnych kodów jak testingcheats czy cas.

Mam wielką nadzieję, że nie jestem z tym bugiem sama i czy da się to jakoś odkręcić.

1 Reply

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    4 years ago
    @MakaronNaOstro

Obawiam się, że to jeden z wielu malych bugów gry, albo bład niedbalego tłumaczenia. Mozesz oczywiscie zgłosić ten błąd na forum bugów EA AHQ jako przyklad dośc komicznego w sumie opisu nastrojnika https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/bd-p/The-Sims-4-Bugs
    Niestety wymagany jest angielski. Jednak jest to tak mały bug, bo w sumie nastrojnik sima jest ten sam i zupełnie nie wpływa to na rozgrywkę więc nie sądzę aby ktoś sie dość szybko tym zajął biorąc pod uwagę jak prawdopodobnie zajęty jest teraz team EA zbugowanym ostatnio wydanym pakietem Ślubnych historii

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 2 hours ago