Bugi
Chyba niestety nadal nie został rozwiązany duży problem z obecnymi bugami po najnowszej aktualizacji. Jest on widzę na ogromną skalę, ponieważ uskarża się na to wiele osób z innych krajów. Glównymi problemami są :
- Brak możliwości przeciągnięcia naczyń do kosza na śmieci, zlewu bądź zmywarki. To utrudnia znacznie rozgrywkę, ponieważ z czasem one się "psują" i robią bałagan w parceli w której dany sim mieszka
- Całkowite zniknięcie możliwości zrobienia testu ciążowego przez sima, która zawsze ukazywała się po kliknięciu na toaletę. Co więcej w moim przypadku nie ma również interakcji związanych z ciążą
Te dwa błędy jak zdążyłam zauważyć pojawiają się najczęściej. Jak dla mnie ale wielu też innych graczy te dwie kwestie są bardzo ważne bez których ciężko grać. Szczególnie ten pierwszy problem znacznie utrudnia rozgrywkę i gracz traci jakąkolwiek przyjemność i ochotę do dalszej rozgrywki. Dla mnie osobiście granie w tę grę z obecnymi problemami nie ma sensu po jedyne co powoduje to frustrację. Dlatego zwracam się ze szczególną prośbą, żeby wziąć to pod uwagę i możliwie jak najszybsze rozwiązanie tego problemu.
Hej amcia20333
Te problemy już kilkakrotnie poruszane były tutaj na forum: Bugi, bugi, bugi | EA Forums - 12314517 , są to błędy, o których wiedzą twórcy gry i już nad nimi pracują.
Jeżeli chcesz pomóc w szybkim rozwiązaniu problemów z ciążą to dopisz się do tego tematu (dokładnie opisz w nim swój problem): No Pregnancy test to take | EA Forums - 12297157