Forum Discussion
@kreatoraChcę także dodać, że próbowałam niektórych sposobów z tego postu, gdzie ktoś nie mógł zainstalować ea app, ale to też nic nie pomogło. Nie wiem czy dobrze dodałam do wyjątków te pliki, bo tylko dodałam te dwa z folderu steam, a z folderu origin games lub ea games nie, bo tam nie było w ogóle folderu The sims 4. Były puste. Dodam też, że muszę zawsze uruchamiać grę niestety z wyłączonym internetem, bo mam konto współdzielone i nie można inaczej. Może to jest powód dlaczego nie chce się gra włączyć, bo może na ea app sie nie da włączyć gry z wyłączonym internetem? Nie mam pojęcia. Ale wiem, że kiedy działał mi origin to wszystko działało, tylko po każdym ponownym uruchomieniu musiałam ponownie go instalować. Nie mam pojęcia co robić.
Hej ja mam też ten problem na ea jakaś masakra nie ma z nikim kontaktu , tyle kasy wydanej a gra nie działa.
- EA_Kuba1 year ago
Community Manager
Hej @kostaryka7
Zgodnie z tym o czym wspomniała @danuta720 - skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat.
Z racji tego, że ostatni komentarz w tej dyskusji został udzielony prawie rok temu - zamykam ją.