Forum Discussion
5 Replies
- @Kamila7410 Numer błędu to: 327684:2 a numer zgłoszenia to: 1171b80eb031ccbf
- kreatora6 years agoHero (Retired)@Kamila7410
1.Uruchom Origin jako Admnistrator - prawym myszy na ikonke Origin - urchom jako Administrator
2.. Sprawdź czy program antywirusowy lub Windows Defender nie blokuje Ci Origin i gry.. Albo wyłacz te programy albo dodaj Origin i gre do wyjatkow w nich.
https://support.microsoft.com/pl-pl/help/4028485/windows-10-add-an-exclusion-to-windows-security
Wazne - wyłącz ochronę w Defenderze w czasie rzeczywistym
Nie jestem pracownikiem EA - EA_Kuba6 years ago
Community Manager
Hej @Kamila7410
Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem 🙂
- @kreatora raczej origin i gra nie jest zablokowany, ponieważ kiedyś miałam już tę grę i nie było tego problemu.
- kreatora5 years agoHero (Retired)
@Kamila7410
Wejdz na Origin /Moja biblioteka gier - kliknij prawym mszy na okładke TS4 i wybierz opcję Napraw
Nastepnie znow kliknij prawym myszy na okladke gry i wybierz "sprawdź aktualizacje albo Aktualizuj"
Jest mozliwosc ze gra nie zainstalowala sie poprawnie. Naprawa uzupelni brakujace pliki.
Jesli jednak nie bedzie opcji Napraw na okladce gry albo naprawa gry stanie w pewnym momencie i sie nie zakonczy, to znaczy, ze podczas instalacji gry wystapił taki błąd ktorego naprawa nie mzoe usunąć.
W takiej sytuacji musisz odinstalować gre i pobrac ja z Orgin ponownie.
Aby odinstalować:
Znów prawym myszy na okładke gry w bibliotece Origin - opcja Odinstaluj -(mozesz nie miec tej opcji jesli Origin uwaza gre za nie zainstalowaną )
Gra nie zniknie z twojej biblioteki - zostanie tylko odinstalowana z twojego komputera.Aby pobrać ponownie
( lub jesi opcji odintalowania nie miałas wcale)
Tym razem lewym myszy na okładke gry w bibliotece - powinna sie pokazać sie opcja PobierzEDIT
Niestety to co wyzej dotyczy tylko PC z Windowsem. Jesli jesteś na Macu odinstalowywanie gry i naprawa przebiega inaczej i jest to bardziej skomlikowane Daj wiec znać jesli jestes na Macu
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 9 hours ago
Jak to wyłączyć?
Solved12 hours ago