SlodkiMariuszekNot applicable3 years agoCzemu nie mogę mieć dzieci w ts4 Jestem simem młody mężczyzna i mam żonę. Gdy podchodzę do łóżka to pisze napis "postaraj się o dziecko" i przytym chyba fioletowo czerwone serduszko. Widziałem na internecie że simy muszą mieć takie...Show More
Recent DiscussionsMCCC – brak opcji dodania relacji (puste okno) Może mi ktoś podpowiedzieć dlaczego w MCCC nie mogę dodać relacji z innym simem? Nie ma zupełnie nic, mod jest aktualny. market nie działa mi market, jak wchodze w gre i pojawia sie jakies powiadomienie po klinnieciu "chck it out" lub czegos podbnego przenosi mnie do marketu, ale ekran jest cały granatowy, jak probuje wrócić ...Kolekcje kupione za Moole na rynku nie wyświetlają się w bibliotece EA App Kupiłam walutę the sims 4 czyli Moole i na rynku zapłaciłam nimi za kolekcje ts4. Niestety w aplikacji EA nie pojawiają się jakoby były w bibliotece. Poczekanie parę dni na dodanie ich w systemie nic...Brak zawartości zakupionej na rynku w bibliotece EA Hej! Właśnie zakupiłem dzisiaj na wyprzedaży kolekcji na rynku kolekcje Greenhouse Haven. Niestety mam ją tylko w zbiorze na rynku, a nie w bibliotece EA APP. Trochę się martwię ponieważ nie kupowałe...Mundurki szkolne ;/ Mam dodatek Licelane lata. Pierwszy raz poszłam simką do szkoły to było w porządku. Uczniowie byli ubrani w ubrania codziennie. Następnego dnia w dniu wydrzenia "fotball" ale jeszcze długo przed, ucz...